Cameravrees is je grootste talent! + 5 tips die je gaan helpen

Cameravrees is je grootste talent! + 5 tips die je gaan helpen

Waarschijnlijk heb je het zelf wel eens meegemaakt. Je hebt alles nog een keer goed doorgenomen, je weet zeker dat je niets bent vergeten. In de trein neem je nog eens alle dia’s van je presentatie door. Dan is het moment daar. Over vijf minuten begint je presentatie. Je voelt de zenuwen opkomen. De prestatie is gelukt maar je bent blij dat het erop zit.

Als je dit ooit hebt ervaren heb je kennis gemaakt met een van de grootste kansen van jouw business waar je op korte termijn grote stappen mee kan zetten. Hoe? Ik leg het je uit.

Adverteren via social media

Adverteren via social media

Het zal je niet verbazen dat de beste manier om online te adverteren met video via social media is zoals bijvoorbeeld Facebook. Bijna iedereen maakt er tegenwoordig gebruik van. Door de sterke groei van deze social media en de opkomst van smartphones is video in het afgelopen zeer toegankelijk geworden. Met name Instagram is hard gegroeid blijkt uit het Nationaal Social Media Onderzoek 2018, het grootste trendonderzoek naar het gebruik van social media in Nederland. Deze groei is ideaal voor bedrijven en instanties om op die manier contact te krijgen en onderhouden met hun doelgroep.