No. 1 prioriteit in jouw markt worden met videomarketing?

Videomarketing uitbesteden

Mijn naam is Pjotr Schelling en ik ben oprichter van S-visuals. Ik ben videoproducent en specialist in het ontwikkelen van videomarketingstrategieën.

Sinds 2014 werk ik samen met ondernemers om hun organsiatie onder ogen te krijgen van het grote publiek. Dit doe ik door video's te produceren en adviseren bij opzetten van campagnes op Facebook en YouTube.

Sindsdien heb ik vele duizenden bezoekers naar de websites van mijn klanten kunnen krijgen en worden ze als de No. 1 prioriteit gezien in hun markt. Dit heb ik bereikt door een-op-een begeleiding en het produceren van rakende films.

Sinds kort heb ik ook mijn eigen online training waar ik ondernemers leer hoe ze kunnen domineren in hun markt met videomarketing.

 
 
Videomarketing uitbesteden?

Videomarketing, tool voor beroemdheid

Om beroemd te kunnen worden in je markt zul je met video's je doelgroep moeten raken. Ze moeten ambassadeurs worden van jouw business. Om er zeker van te zijn dat we dit effect gaan bereiken, gebruiken we videomarketing. Wat verstaan we daar onder?

Tijdens een gesprek kijken we naar jouw marketingcommunicatie en zoomen we helemaal uit. We brengen de klantreis van jouw klanten in kaart en kijken waar ruimte is tot verbetering. Dit resulteert in een  ongekend sterke klantreis doordat jouw klanten je business op een veel betere manier gaan ervaren. Organsiaties als CoolBlue en Carglass zijn hier groot mee geworden.

En om er zeker van te zijn dat je ook echt die fans zult krijgen, helpen we je met het opbouwen van de juiste online campagne zodat jouw video je doelgroep raakt. 

Meer weten? Doe dan mee met de gratis Videomarketing Challenge!

 

Videoproductie

Nadat we de videomarketingstrategie hebben bepaald beginnen we met de productiefase. In deze fase presenteren we het concept, maken we een planning en worden de opnamens gemaakt. Vervolgens monteren we de opnames tot een video. Tijdens het productieproces houden we contact zodat er geen onaangename verrassingen kunnen ontstaan. We willen natuurlijk wel een video maken waar jullie trots op zijn!

Videomarketing uitbesteden?
 

Voor wie maken we het verschil?

We willen voor klanten werken waarbij we zeker weten dat we het verschil kunnen maken, om succes te kunnen garanderen.

Wij zijn geschikt voor:

✔️ goedlopende bedrijven die winstgevend zijn met voornamelijk online marketing

✔️ Niet bang bent om te investeren in groei van omzet en klanten (organisatie moet hier dus voldoende op ingericht zijn

✔️ Een betrouwbare partner zoekt waarmee je samen wilt nadenken over marketingstrategiën

✔️ Open staat voor advies

✔️ Een productiebudget van ten minste € 700,- hebt.

Wij zijn niet geschikt voor:

❌ Organisaties die 'even' een bedrijfsfilmpje willen laten maken.

❌ Ondernemers die alleen aan de video's zelf denken en zeggen dat ze videomarketing niet nodig hebben.

 

Hoe ziet een samenwerking er uit?

Videomarketing uitbesteden

Stap 1: Kennismaking en advies

We maken graag kennis om elkaar beter te leren kennen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek zullen we ook helemaal uitzoomen op het gebied van marketingcommunicatie en kijken we samen waar de pijnpunten van je business liggen en we adviseren welke video's jullie kunnen helpen om zo de vinger op de zere plek te leggen.

Videomarketing uitbesteden

Stap 2: Videomarketingstrategie

Als we een klik hebben en we weten waar jullie kansen liggen, gaan we de videomarketingstrategie bepalen. Dit doen we door helemaal uit te zoomen als het gaat om marketingcommunicatie en vervolgens te kijken waar de kansen tot verbetering liggen. We schrijven heldere doelstellingen op en bepalen hoe we deze doelstellingen gaan bereiken. Uiteraard met een heldere prijsopgave.

Videomarketing uitbesteden

Stap 3: Concept

Fijn! We weten nu wat er moet gebeuren om de vinger op de zere plek te leggen. Nu is het tijd voor de productiefase. Dat begint altijd met een concept. Hierin staat op papier wat er uiteindelijk in beeld komt, aangevuld met voorbeelden van eerdere video's zodat jullie een goed beeld hebben van wat we gaan maken. Er staat in wie we nodig hebben en hoe we dit gaan aanpakken.

Videomarketing uitbesteden

Stap 4: Opnames

Camera? Licht? ...en actie! Als het concept er goed uitziet, worden de opnames voor de video gemaakt.

Videomarketing uitbesteden

Stap 5: Montage

Alle beeld- en geluidsopnames worden hier tot een video gemonteerd. Hierbij houden we je op de hoogte van de voortgang en blijven in contact, zodat in de montage de juiste keuzes worden gemaakt.

Videomarketing uitbesteden

Stap 6: Publicatie

Als de video af is en je bent 100% tevreden, leveren we de video op. Maar daarmee stopt het niet. Een video moet natuurlijk rakend zijn. Je wilt immers beroemd worden in de markt. Daarom plannen we een nieuw adviesgesprek in om te bepalen welke campagne we gaan gebruiken om ervoor te zorgen dat de video aanslaat en je famous wordt in je business. We helpen je stap voor stap bij het opzetten van jouw online campagne.

Videomarketing uitbesteden

Stap 7: Meten = weten

Nadat de video is gepubliceerd en de campagne in de lucht is, zijn we erg benieuwd naar de resultaten. De statistieken vertellen ons of de campagne goed loopt of dat er nog wat bijgestuurd moet worden. Op die manier is succes gegarandeerd!

 

Voorbeelden uit het portfolio

Videoportret

In dit videoportret neemt fotograaf Marc van Beek je mee met zijn passie voor fotografie. Dit persoonlijke portret heeft ervoor gezorgt dat zijn websitebezoekers op afstand al kennis kunnen maken met Marc van Beek. Hierdoor bouwt Marc meteen aan een relatie met zijn potentiële klanten.

 

Videotestimonial

Niets is sterker dan objectieve reviews van je klanten. In een testimonial laat je jouw klanten spreken over jouw product of dienst en welke goede ervaring ze daarmee hebben.

In dit voorbeeld Verteld Stichting SPIN over de goede samenwerking met de Vrijwilligers Centrale Amsterdam.

 

Vacaturevideo

Met een vacaturevideo laat je letterlijk jouw organisatie zien aan mogelijke kandidaten voor jouw vacature. De werkvloer, leuke collega's en werkprocessen komen meteen visueel in beeld en dat levert aanzienlijk meer sollicitanten opleveren.

Een video zorgt juist voor dat onderscheidende vermogen en juist in een sector waar een tekort aan personeel is, zijn vacaturevideo's onmisbaar.

 

Achter-de-schermen-video

Laat zien hoe jouw business achter de schermen te werk gaat. Zo laat je zien dat jullie elke dag met passie werken aan jullie producten of dienstverlening.

Links zie je het freesproces van carbon- en composiet producten bij Refitech.

 

Videopitch

Een videopitch is een kort maar krachtige video waarin je verteld wat je doet. Op die manier geef jij de kijkers meteen de informatie die ze zoeken op een laagdrempelige manier. Perfect voor bijvoorbeeld een campagne op LinkedIn.

Rechts zie je Kirsten Baane vertellen over haar dienstverlening voor fysiotherapeuten.

 

En wat kost zoiets nou?


Het is erg lastig om aan te geven wat een video kost vanwege de vele factoren die mee wegen. Denk aan huren van locaties, figuratie, voice-overs, samenstelling van crew enzovoorts. Elke videoproductie is maatwerk en daarom rekenen we geen fixed price maar een prijs op maat.

Wat we erg belangrijk vinden is dat een video daadwerkelijk een meerwaarde is voor jouw business. Oftewel dat jouw video je (veel) meer gaat opleveren dan dat het kost. Twijfelen we daar aan dan zullen we dat ook eerlijk aangeven.

Wil je toch dat we je een indicatie van de kosten geven? Neem dan even contact met ons op.


 
Videomarketing uitbesteden

Wil jij weten wat we voor jouw kunnen betekenen?

Ik kom graag langs om kennis te maken. Als er een klik is, gaan we meteen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en adviseer ik welke stappen tot het beste resultaat zullen leiden. Dit doe ik geheel vrijblijvend natuurlijk ;-)